Gold



Jako volim ovu haljinu, bas zato sto se moze nositi i u letnjim i u zimskim uslovima. Kao sto su neki mozda i primetili, nosila sam je u januaru na premijeri filma "Montevideo, vidimo se",


 ali moram priznati da mi se vise svdija u letnjoj varijanti, kada i otvor na ledjima vise dolazi do izrazaja.
Prilicno je prilagodljiva, moze se iskombinovati uz ravnu obucu ili pak visoke potpetice. Sto se frizure tice, ovoga puta sam se odlucila za ravnu kosu, bas je puno vremena proslo od kada sam poslednji put fenirala kosu na ravno, uglavnom je uvijem, tako da sam se bas iznenadila kada sam videla koliko je porasla. Sta jos da kazem osim da je ovaj suncan, pravi letnji, dan bio savrsen za ovu zlatnu kombinaciju. 
Uzivajte, voli vas 
-A


I really love this dress, precisely because it can be worn in both summer and winter conditions. As some of you may have already noticed, I wore it in January at the premiere of the film "Montevideo, see you", but I must admit that I prefer the summer version, when the opening on the back is more apparent.
It is quite adaptable, it can be combine with flats or high heels. As far as hairstyle is concerned, this time I decided for straight hair. So much time has passed since I had straight hair the last time, it's usually curly, so I was really surprised when I saw how long it is. What else to say except that this sunny, a real summer day was perfect for this golden combination.

Love ya,
-A




dress: Vigoss
bag: Duki Daso
shoes: Emelie Strandberg
watch: Roccobarocco



WithInstaLoveAlex

4 comments:

  1. ne znam da li fotograf ne ume da uhvati kadar, ili ti posl cropujes, ali slike nisu najbolje secene, ne prikazuju te u najboljem svetlu. nemo se stideti aparata, toliko kriti lice, telo i pogled. Drzim fige =) Iskljuci word check, to sprecava ljude da ti ostavlaju komentare

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na savetima :) Ako se necega ne stidim to je fotoaparat. Bice samo da sam takve fotke izabrala za ovaj post, skrivene ;)

      Delete