Jazz basta & La Rie narukvice






Stiglo nam je prolece, i otvorilo neke od mojih omiljenih bastica ;)
Vec sam najavila neke promene na blogu, nove i zanimljive teme, istrazivanje sopstvenog grada i pisanje o nekim novim/starim mestima :) Napravila sam spisak mesta koja zelim da vam predstavim, a taj spisak iz dana u dan postaje sve duzi ;))
Pa da pocnemo :D Prva na spisku mi je Jazz basta. Iako je vec godinama posecujem, Jazz basta je mesto koje mi nikada nece dosaditi. Volim atmosferu koja u njoj vlada, a pravo da vam kazem i lokaciju obozavam jer mi je jako blizu fakulteta i manje vise kad god pozelim mogu da svratim a da mi put do pristanista ne predstavlja cimanje. 
Jazz basta se nalazi pored Brankovog mosta, u jednoj staroj zgradi u Karadjordjevoj 43, a njen ulaz se vodi na Male stepenice  1a. Ima divan pogled na reku i pristaniste, a ono sto je u mojim ocima izdvaja od ostalih je raznovrsnost zivih nastupa i posebno zanimljiv dizajn. A kada smo vec kod dizajna, u toku je redizajn, posle kog se javljam sa novim fotkama i utiscima, a do tada uzivajte u ovoj kratkoj i iznenadnoj poseti. Nadam se da sam uspela makar delic atmosfere da vam prenesem, naravno onima koji do sada mozda nisu imali priliku da je posete :)



Spring has finally come and opened some of my favorite places :)
I've already announced some new topics, exploring my own city and writing it so I made a list of places that I want to introduce to you and the list becomes
bigger every day.:))
Well let's start :D The first on the list is my dear Jazz basta. Although I visit it for years now, it's a place you can never get enough ;) It's located next to Branko's Bridge, and it's address is Male Stepenice 1a. You can enjoy the wonderful view of the river and port, and what stands out from the others is the diversity of live performances and interesting interior and design ;) And when I've mentioned the design, currently is in the redesign, and when they finish it I'll be back with some new photos and impressions. Until than, enjoy this pics, I hope that I was able to give you at least a part of the good atmosphere from Jazz basta.

Stay tuned,
-A







Druga tema na koju sam htela da se osvrnem u ovom postu su moje nove La Rie narukvice koje sam vam vec spominjala i na mom instagramu :)
Stigle su mi nekako taman sa prolecem i lepim vremenom, i ne odvajam se od njih :) Mozete ih pratiti na instagramu La Rie ili na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/la.rie.votre.tresor i izabrati svoju kombinaciju ;))








P.s. Zanemarite stanje raspadanja mojih ruku, trudim se da ih nahidriram, ali to traje malo duze s obzirom na okolnosti kojima su izlozene na fakultetu ;)
Olga me je terala da ih namazem pre fotkanja, ali nisam mogla, jer kakvo sam prase sve bih zamazala posle, od fotoaparata i telefona preko svega ostalog ;)
Inace fotke moje malenkosti od strane moje drage Olge :* :))
Do sledeceg post,
-A















WithInstaLoveAlex

13 comments:

  1. Slike su predivne, stvarno mi se sviđaju! ☺

    ReplyDelete
  2. Prelepe slike.
    Steta samo su narukvice kopija Koke&Karike.-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa hvala :)
      A koliko sam upucena ni gore pomenuti nisu patentirali taj nacin izrade sto ih automatski svrstava u kopije, ili gresim?
      Mnogi ljudi sirom sveta ih prave na isti nacin, a svako ima pravo da izabere cije ce nositi ;)
      Tako da smatram da je u ovo vreme drustvenih mreza gde je svako svakome uzor ovakav komentar krajnje suvisan.

      Delete
  3. Bas rijetko dolazim u Bg, a tako imam zelju da posjetim taj lokal :) Super fotke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Majce :* Obavezno svrati, neces se pokajati :))

      Delete
  4. Divnoća i savršenstvo. Gledamo ovo mesto često a nikad nisam svratila, mislim da je red!
    I ideja za ovakve postove je tako genijalna. Pozvaću se na tag s kojm kasniš (i dalje te posmatram!! :)) ) i ukrašću ovu ideju za neki post u budućnosti. Lopov sam :D

    <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha pa bio bi red stvarno :D Jel mi to najavljujes da bih sada mogla kao da se naljutim, a? :P hahhaha
      Eto taman mozemo da se podelimo, pola grada ja, pola ti ;))
      P.s. E vala sutra cim legne stipendija idem da kupim nesto roze da ti fotkam, svega mi hahahhah :P :D

      Delete
    2. Ahahahahhahahahah oplakah :D Luda si skroooz! :)))

      Delete
  5. Bila sam par puta u ovom lokalu i uživala sam u ambijentu! Odlične fotke!

    Beehive by B - See the latest outfit! :)

    ReplyDelete
  6. Nikako sad nemam vremena da odem do BGa, ali JAzz basta mi je vec godinu dana nr 1 na listi. Svi je toliko hvalite, ali i lepo predstavljate :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kada je tako divna moramo je hvaliti ;)) Obavezno je poseti kada nadjes malo vremena da dodjes ;))

      Delete