Blue jeans, white shirt


Danas je na redu jedan post sa Skijatosa i kratak pregled grada :) 
Posto smo i pored svih krema i mera predostroznosti vec prvog dana skoro svi uspeli da se sprzimo, usledio jedan dan pauze od plaze koji smo posvetili obilasku grada :)
Pokusali smo da obidjemo sto smo vise mogli i da se popnemo na skoro svaki vidikovac i moram priznati da smo bili poprilicno uspesni. Iako je, da se ne lazemo, najudobniji outfit na 40+ stepeni naravno kupaci, outfiti koje smo izabrali su u neku ruku drugi najudobniji izbor koji smo mogli da napravimo, osim na prvi pogled patika koje nose moje drugarice. Ali kada se nadjes u situaciji da moras na potpuno izgorela stopala nesto da obujes i da te svaki kajsic djavolski pece, onda ti patike ipak jesu najudobniji izbor. Celo letovanje nam je proslo u znaku #matchymatchy tako da smo se i ovde potrudile da se sto bolje ukomponujemo :) Leti najvise volim da nosim belu boju (gle cuda), pa je i ovoga puta bila neizostavna u mojoj kombinaciji. Naravno tu su bile i matchy golden tattoos kojima sam se toliko radovala i jedva docekala da nabacim prvi sloj boje pa da ih isprobam, ali sam se neizmero razocarala kada sam shvatila koliko je moja koza nezahvalna za takve stvari. Dok su Marini i Olgi trajale i po 5 dana moje bi se odlepile u roku od 10 minuta, tako da sam to poslednjeg vidikovca ostala bez tattoo-a :(
Morala bih da izdvojim Dolce i Bourtzi kafe, sa kojima sam vas vec upoznala na instagramu, kao dve lokacije koje su mi se jako svidele i na kojima sam provela najvise vremena, a kao sto se mogli da primetite zaustavljanje kod gotovo svake bogumile, vrata i prozora je bilo apsolutno neizbezno.
Kao sto sam do sada bar sto putra rekla, Skijatos je prelep, ali naravno ni ovaj dan jedan koji smo posvetili posebno razgledanju i fotografisanju grada nam naravno nije bio dovoljan da obidjemo sve te divne ulicice, time smo se uglavnom bavili uvece kada vec vise nije bilo dovoljno svetla za fotografisanje arhitekture. Da smo uspeli sve sada da obidjemo sta bi nam ostalo za sledeci put? Tako da ne zalim sto nisam sve stigla da obidjem, taman imam dovoljno dobar razlog da se vratim sledece godine. ;)

Do sledeceg posta,
-A





 

















WithInstaLoveAlex

23 comments:

  1. Pa ovo je cisto savrsenstvo! Jedva cekam da odem. Divno ste se uklopile. Bas ste sto ti kazes, matchy-matchy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja jedva cekam da odes :DD Bas me zanima kako ce izgledati kroz tvoj objektiv ;))

      Delete
  2. Jao preedivno! Tvoje fotke su uvijek savrsene! Moj prvobitni izbor za ljetovanje ove godine je bio Skijatos, cak sam i smjestaj rezervisala ali sam se na kraju predomislila i otisla na Kefaloniju. Zato sledece godine pravac Skijatos! :) I kombinacija je za 10 +

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Majce :* Eto taman sledece godine cemo obrnuto - ti na Skijatos, ja na Kefaloniju ;)) :**

      Delete
  3. Još jedan savrsen post draga Alex! Ovi prelepi prizori, pa jos u belo-plavim tonovima ostavljaju bez daha :)

    ReplyDelete
  4. Love your style and your blog!! You are amazing**
    Check my blog and if you want we can follow each other*
    www.a-be-atriz.com
    xx,A Be-atriz

    ReplyDelete
  5. Predivno i prelijepe slike! Poželim da sam tamo :D

    http://djevojkaodmode.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. this is such a gorgeous outfit! i absolutely love it! :) especially for holidays :) x x

    millieerosee.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Pratila sam tvoju avanturu sa Skijatosa na Instagramu i samo sam cekala postove, da nam kroz tekst i fotke u punoj rezoluciji preneses utiske. Divno i u mojim omiljenim bojama. Blue rules! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blue rules apsolutno :DD
      Hvala ti puno draga Sophie :**

      Delete
  8. Ne mogu da verujem da sam zaboravila da prokomentarišem ovaj post. Predivne fotografije, kao i uvek :)))

    ReplyDelete
  9. Imam pitanje. Zasto ne stavljas linkove odece i da li na tvom blogu postoji odeljak "o meni"? :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stavljala sam uglavnom, verovatno sam zaboravila u ovom postu :)
      Imas odmah u gornjem levom uglu tekstic "about me", a u okviru redizajna ce se naci i ceo odeljak ;)

      Delete
  10. Divne su slike, odličan izbor mesta za fotografisanje, bez jakog svetla, a sve se savršeno vidi. :) Pogledaj moj blog littleboxofhappiness.blogspot.rs , nova sam u ovome. :)

    ReplyDelete