Bioten #WalkTall




U divnoj atmosferi botaničke bašte i još divnijem društvu dragih ljudi imali smo priliku da se upoznamo sa pravilima nagradne igre koju je Bioten pripremio, kao i da uživamo u specijalitetima u tegli za koje je zaslužna bila Tegla's. Bilo je to sunčano popodne prvog aprila, savršeno za početak ovakvog projekta kao i za nadoknađivanje i druženje sa divnim ljudima poput koleginica sa blogova DiGolubovicPudrijeraTasha Blanc i mnogih drugih. Jedino nam je falila Lena Novitz, (sa kojom vam spremam jedno iznenađenje sledeće nedelje :) )
Organizacija i dekoracija u skladu sa prolećem koje nam je konačno stiglo, a što je još važnije sa temom i ciljem ove kampanje. Mislim da je većina čula za Bioten, ali za one koji možda nisu želim samo da naglasim da je Bioten je brend inspirisan prirodom.
Kreiran je u cilju zadovoljenja potreba ženske kože obezbeđujući visoki kvalitet kozmetičkih proizvoda, kao i da bi mogao doneti najbolje rezultate u zavisnosti od Vašeg tipa kože i godina. 
Ono što je ovoga puta Bioten pripremio za nas je nagradna igra u okviru kamoanje #walkTALL čiji je prvobitni cilj da prigrlimo moć koju nam je priroda dala i hodamo samouvereno. Sve što je potrebno da uradite je da snimite svoj #walkTALL video i postavite ga na sajt http://www.walktall.rs/

Kako postaviti video na sajt?
Registrujte se na sajtu kako biste pristupili takmičenju. Nakon prijave, dobićetese potvrdni e-mail ukoliko je registracija bila uspešna, a nakon dodavanja videa, dodajte svoj citat: Neka Vaš #walkTALL video prati citat koji najbolje opisuje Vaša osećanja.
Video klipovi svih učesnica će se nalaziti u galeriji na sajtu, a možete postaviti i više #walkTALL video klipova i na taj način doprineti da zajedno otključamo sve nivoe nagrada.
Tokom takmičenja će učesnici otključavati 4 vrste poklona, na osnovu broja postavljenih video klipova od strane učesnika. Nakon otključavanja svakog nivoa, stručni žiri Administratora će odabrati pobednike. Žiri će birati dobitnike nakon svakog nivoa nagrađivanja. Predviđeno je četiri kruga žiriranja. Učešće u svakom nivou zahteva snimanje i postavljanje novog video klipa, snimljenog za konkretan nivo nagrađivanja.
A nagrade koje nam je Bioten spremio možete pogledati ovde
Biće ovo jedno lepo i zanimljivo iskustvo, i bilo bi lepo da se uključite u što većem broju. 
Klipove koje smo mi snimili na lansiranju ove kampanje možete pogledati na #walkTALL sajtu, kao i sve ostale detalje vezane za nagradnu igru i otključavanje nivoa. 
Do sledećeg posta,
-A



























































WithInstaLoveAlex

5 comments:

  1. Koje savršenstvo od ambijenta <3
    Dopada mi se većina Biotenovih proizvoda koje sam probala, a pva akcija im je svakako lepa ideja.

    ReplyDelete
  2. Predivne fotografije Alex! Bioten je zaista izabrao najbolji moguci ambijent za ovako lep dogadjaj :-*

    ReplyDelete
  3. Divne fotke :) Sviđa mi se ambijent :)

    ReplyDelete
  4. Kakve fooootkkkeeeeee!!!!

    Pa ja ne verujeem! *emoji sa srcolikim očima* Svaka čast! xx

    ReplyDelete
  5. E pa moram reći da si bila na nivou zadatka kada su fotografije u pitanju!
    Zaista svaka čast!!!

    ReplyDelete