May





Dok zeljno iscekujem prolece i lepo vreme, trudim se da obojim sivilo, ali od roze boje jos uvek ne odmicem ;) Iako imam gomilu roze lakovima za nokte, kako ja to volim da zovem 50 nijansi roze, ovaj mi je nekako poseban, ovu nijansu roze do sad nisam imala ;) Boja je prelepa, lak je postojan i veoma sam zadovoljna. Dovoljan je jedan sloj za punu pokrivenost, ali posto su moji nokti malo izmuceni uvek mazem dva sloja sto samo pojacava intenzitet ove divne boje :) Postojanost mu je solidna, ali ako mucite svoje ruke svakodnevno i radite sa lepkovima, razredjivacima, kiselinama i bojama, kao ja na fakultetu, tesko da bilo koji lak moze da potraje duze od 2-3 dana. Mada moram da priznam da me je prijatno iznenadio i izdrzao cak i vise nego sto sam mislila da ce uspeti ;)) Ovaj lak je jedna od stavki koje sam narucila sa sajta www.letu.ru, o ostalim cu tek pisati (jedva cekam :)) ) U Beogradu Chanel proizvode uvek mozete naci u Sephori ili Jasminu, kao i u prizemlju Beogradjanke ;)) 
Koje su vase omiljene nijanse? Imate li mozda svoju 50 shades kolekciju?
Do sledeceg posta,
-A



While I'm waiting for spring to come, I'm trying to color these rainy days but I'm stuck with pink ;)
Although I have a lot of pink nail polishes, my 50 shades of pink collection how I like to call them, this one is kind of special and I have to admit that this shade of pink I never had until now ;) It's so pretty and the nail polish is durable, I like it very much. One layer is more than enough for full coverage, but I always use two because my nails are pretty damaged. On my nails it lasts 2-3 days max, because I work with glues, thinners, acids and paints almost every day.
What are your favorite shades? Do you maybe have your collection of 50 shades?
Stay tuned,
-A


WithInstaLoveAlex

20 comments:

  1. Woow predobro je <3
    Bas mi se svidja nijansa!
    http://feshalafashion.blogspot.com/ Pogledaj moj blog!

    ReplyDelete
  2. Predivna nijansa *O*

    http://samojestrane.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Spring is already here, I'm so lucky!! Beautiful shade!! My favorite colors are metallic blues and silvers, gunmetal grey, and pale pink.Thank you so much for stopping by! Hope you have a fabulous week ahead<3

    x♥x♥

    "Health & Beauty"




    ReplyDelete
  4. Jako lepa boja, kao neki slatkis :) Ja imam neku braon-nude vise, prezadovljna sam Chanel-om :)

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  5. Nisam znala da kod nas mogu da se pronađu Chanel proizvodi. Koja je cena tog laka za nokte, baš sam radoznala?
    Inače je divan. Tvoje fotografije me stvarno oduševljavaju.

    http://marinamarry.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno :**
      Znas kako, da nisam imala srecu da preko prijateljice neke njihove proizvode narucim iz Rusije, sumnjam da bih ovde bilo sta kupila. Hajde da kazem da to mozda i nisu neke visoke cene za Chanel, ali za Srbiju jesu. 2800 dinara za lak za nokte, ciji god bio je previse, a ja sam recimo taj isti lak platila 7€, doduse na jednom od snizenja, ali i bez snizenja bi me manje kostalo nego ovde. Ako te zanimaju jos neke od cena, zapamtila sam da su ruzevi bili oko 3700, a puder je kad sam poslednji put svratila u Jasmin bio izmedju 6000 i 7000.

      Delete
    2. Uf pa stvarno preteruju. Lak za nokte ne može toliko da vredi. Slažem se, u inostranstvu je to sve pristupačnije ali je više u skladu sa standardom. Baš ti hvala, uvek me je interesovalo a eto, nikada se nisam posebno raspitivala.
      Hvala još jednom, divna si :*

      Delete
  6. Imam istu nijansu ali ne vredi mi kada su moji nokti neiznegovani i kratki (kao deciji od prilike XD).Ali svejedno ODLICAN post.Kada imas vremena poseti moj blog i baci neki comentar.Pozz:anastardollfun.blogspot.com(nije stardoll blog)

    ReplyDelete
  7. Mnogo mi se dopada ova boja :) mada i ove sad za leto sto su izasle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ova je onako prava prolecna, letnje cu tek da razgledam ;)))

      Delete