Exit avantura

Kao što obećah danas vam započinjem moju stranu Exit priče :)
Posle dugih pregovora koji dan ćemo posetiti, teškom mukom se odlučismo za petak.
Dogovor je bio da krećemo oko pola četiri, četiri, da stignemo malo ranije, prošetamo gradom pa se tek onda upustimo u avanturu. Međutim kao i svaki put kada se nešto dogovaramo krećemo dva sata kasnije i avantura odmah počinje.
Stižemo do Novog Sada negde oko pola 7. Čovek bi pomislio gde je Petrovaradin tu je i Novi Sad, stigli smo, ali međutim nismo. Čeka nas još 45 minuta putovanja preko mosta. Jer zašto da ne. 
Kada smo konačno prešli most i parkirali se u Radničkoj ulici ( dobro je zapamtite, obeležila nam je više od polovine Exit avanture), trčeći ulećemo na trg praćeni poslednjim zracima sunca, čisto da bismo zabeležili hipsterske nam outfite jer bi bila greota da ostanu nezabeleženi kad smo se već potrudili. 
Kada nam je sunce zašlo već je postalo svejedno gde ćemo i šta ćemo. Naravno okrepljenje određenim unosom kalorija je moralo da padne, a zatim i drogiranje kafom da bismo ostale u budnom stanju. Stigle su nas godine i već oko 9 je počela kriza zvana "Spava mi se".
Naravno u Kafeteriji je nastala tuča oko štekera, ko će pre da se puni, tako da smo izgledali kao zavisnici od društvenih mreža, što kad malo bolje razmislim, nažalost i jesmo hahaha
Misleći da smo dobro upamtile gde smo se parkirale krećemo na presvlačenje i pravac ludnica.
Ali, i to bi bilo previše dobro da bi bilo istinito. Radničku ulicu nikada neću zaboraviti, našle smo 16 različitih načina da do nje stignemo ali nijednom nismo ubole isti. 
Nakon presvlačenja u nešto udobnije (kategorije pocepane farmerke, duks i jakna), fotoaparat je jadan naravno završio u gepeku, iz ranijeg iskustva uputismo se sa najosnovnijim stvarima prema tvrđavi. 
Jedina stvar zbog koje žalim je što nisam šešir ostavila u kolima, ali Aleksandra nije mogla da odoli hipsterskom nagonu i ipak krene bez njega.
Ulazak je bio mnogo brži nego što sam očekivala,Tom Odell fenomenalan, šteta što je tako kratko trajao. Ja bih mogla bar još dva sata da ga slušam :)) Snimila sam jedan deo, selfie kamerom, jer mi je kamera puna prašine. Ranije sam redovno snimala sve koncerte na koje sam išla i to me je mnogo nerviralo, koliko god da volim da posedujem snimak nikada ne možeš lepo da se opustiš i uživaš u tom trenutku jer moraš da snimaš. A onda sam shvatila da će se sigurno naći neko drugi ko će snimati i okačiti na yt pa sam prestala. Međutim ovo je bio poseban trenutak, morala sam barem delić lično da snimim ;))
A onda je na scenu stupio Hardwell. Tada sam došla do zaključka da su mi za trans koji je neophodan da bi se đipalo uz masu bez nerviranja što su te ispolivali pivom, potrebna bar dva dana ne spavanja pre Exita da bih bila u dovoljno dobrom elementu. Provod je bio fenomenalan, naravno ne očekujte da sa Exita izađete čisti, to je jednostavno nemoguće. Izašle smo sa prvim zracima sunca, prašnjave do kolena, iskašljavajući kuglice prašine. Tako da bih vam pored svih fenomenalnih saveta koje vam je na svom blogu navela draga mi koleginica Tijana, dodala još jedan - ako ne možete da izdržite prašinu obavezno ponesite masku, vama će biti lakše za kretanje kroz masu, a za fotkanje naravno uvek može da se skine. Mada vidim da su ove godine apsolutni hit fotke sa maskom ;))
Sve u svemu kompletan naš plan je trebalo da se završavi spavanjem u kolima, pa povratkom za Beograd, ali smo shvatile da nam je sve drugo zanimljivije od spavanja pa smo tako jutro i otvaranje prvih lokala u centru dočekale na klupi ispred katedrale. Nakon čega smo se polako uputile prema Sremskim Karlovcima, pa prema Beogradu :) 
Da li je neko od vas bio na Exitu, kako ste se proveli?














  



















WithInstaLoveAlex

13 comments:

  1. Bas cool post! Odličan festivalski outfit i lepo docarana atmosfera Exita :) Ja nažalost ove godine nisam stigla da odem, ali nadam se da sledeće godine hocu :)
    Cmok

    ReplyDelete
  2. Kosa ti je super! Ko me je uopste potreban beauty sleep pored toliko zanimljivih stvari? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Realno :D Doduse potrebno je barem malo sleep-a onome ko vozi haha
      Za svaki slucaj ;)) Sreca pa imamo savrsenog vozaca :D
      Ali da, apsolutno uvek ima mnogo zanimljivijih stvari :DD

      Delete
  3. Odlican post i super fotografije, nadam se da ti je bilo lepo na Exitu :)

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  4. Slike su predivne, obožavam tvoje fotografije. I prelijepa si :)

    ReplyDelete
  5. fotke su odlicne, i mnogo mi se dopada ceo stajling a najvise gladijatorke!
    savrseno!
    Isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Jako si lepa,fotke su kul i imas super stil.Stvarno super post!Ako zelis uzvrati folow.
    aleksandrascorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Fotke su ti savrsene :) Pozdrav. Zapratila sam te
    http://bratzika994.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Tvoj outfit za Exit je i više nego sjajan. Prethodna dva Exita sam radila tamo tako da sam pratila i nastupe a ovaj put me je put u Beč malo odvukao od tog plana. No, najviše mi je krivo što sam propustila Faithless-e i E.Sande :)
    http://marinamarry.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga :**
      Jao divno, znaci druzimo se na sledecem Exitu :)))

      Delete